Yleiset sopimusehdot

Alta löytyvät Online Prepaid Services B.V. sopimusehdot. Näitä ehtoja sovelletaan Online Prepaid Services B.V:n ja sen asiakkaiden välisissä kauppasuhteissa. Sopimusehdot sisältävät myös tärkeää tietoa kuluttajille. Pyydämme teitä lukemaan sopimusehdot huolellisesti läpi. Suosittelemme tallentamaan nämä sopimusehdot, jotta ne ovat luettavissa tarpeen vaatiessa.

YRITYSTIEDOT

SOPIMUSEHTOJEN SOVELTAMINEN

TIETOA

MAKSUTAVAT

Sivustoillamme löytyy useita maksutapoja. Lisätietoa maksutavoista löytyy verkkosivustoiltamme. Jotkin maksutavat lisäävät tuotteen hintaan lisämaksun. Tuotteen toimitusaika voi vaihdella riippuen maksutavasta.

PALAUTUSOIKEUS

Asiakkaamme eivät voi vedota lakisääteiseen kaupan peruutus- tai palautusoikeuteen. Palvelumme tarjoaa koodeja joiden arvo on lunastettavissa kolmansien osapuolten ohjelmistoja käyttäen. Sillä hetkellä kun Asiakas tekee tilauksen, hän hyväksyy suoran toimituksen sekä menettää oikeutensa kaupan purkamiseen. Ongelmatilanteissa palautusoikeutta voidaan käsitellä tapauskohtaisesti.

IKÄ

Asiakkaan painaessa tilausnappia, vahvistaa hän samalla olevansa 18 vuotta tai vanhempi, tai että hänellä on huoltajan lupa ostoksiin. 

TIETOSUOJA

Käsittelemme henkilötietojasi verkkosivuillamme julkaistun yksityisyyden suojan mukaisesti.

YHTEENVETO

YHTEYSTIEDOT

Jos Asiakkaillamme on kysyttävää tai huomautuksia luettuaan nämä sopimusehdot, meihin voi ottaa yhteyttä postitse tai sähköpostitse.

Online PrePaid Services B.V.
Hoevenweg 19
5652 AW in Eindhoven
T: +31(0)88 - 0151465 
E: [email protected]
Dutch Chamber of Commerce ID: 52837610
VAT number: NL850622074B01