Tietosuoja koskien evästeitä Online Prepaid Services BV

Käsittelemme kaikkia henkilötietoja äärimmäisen huolellisesti, diskreetisti ja turvallisesti. Noudatamme tietosuojalain asettamia vaatimuksia käsitellessämme henkilötietoja.

Tässä tietosuojalausekkeessa kerromme, mitä henkilötietoja tallennamme, ja mihin tarjoitukseen niitä käytetään. Tämän lisäksi selitämme mitä evästeitä käytämme. Suosittelemme, että luet tämän julkilausuman huolellisesti.

Sivu päivitetty viimeksi 24. huhtikuuta 2015.

Henkilötietojen käyttö

Kun käytät verkkosivustojamme, tallennamme joitakin tietojasi. Nämä tiedot voivat olla laadultaan henkilökohtaisia. Tallennamme ainoastaan tietoja, joita olet antanut käyttöömme.

Tilauksen aikana pyydämme seuraavat tiedot:

Live chatin aikana pyydämme seuraavat tiedot:

Käytämme yllä mainittuja tietoja tilauksesi käsittelyssä tai auttaaksemme kysymyksissä koskien tilaustasi tai muissa mahdollisissa asioissa. Tämän lisäksi käytämme sähköpostiosoitettasi uutiskirjeen lähettämiseen.

Uutiskirje

Lähetämme kaikille asiakkaillemme uutiskirjeen, jossa informoimme asiakkaitamme tuotteistamme ja/tai pelvelustamme. Kun teet tilauksen, sähköpostiosoitteesi lisätään automaattisesti postituslistallemme. Jokaisessa uutiskirjeessä on linkki, jonka kautta uutiskirjeen voi peruuttaa milloin vain.

Henkilötietojen turvallisuus

Käytämme tiukkoja turvamenettelyjä, joilla estetään luvaton pääsy asiakkaidemme henkilötietoihin. Käytämme suojattua Secure Sockets Layer ts. SSL yhteyttä, joka varmistaa että kaikki käyttäjän ja sivustoidemme välillä lähetettävät tiedot ovat suojattu.

 

Tietojen luovuttaminen kolmansille osapuolille

Mitään henkilötietojasi ei luovuteta kolmansille osapuolille lukuunottamatta niitä kolmansia osapuolia, jotka liittyvät suoraan tekemääsi sopimukseen käyttäessäsi verkkosivustojamme.

Sivuston käyttäminen ja kävijätiedot

Yleisten kävijöiden tietoja seurataan verkkosivuillamme. Näihin lukeutuvat kävijän IP-osoite sekä data jonka kävijän selain lähettää. Näitä tietoja voidaan käyttää ja tallentaa verkkosivun kävijöiden käyttäytymisen ymmärtämiseen. Pyrimme turvaamaan kävijöidemme anonymiteetin tässä prosessissa emmekä koskaan tule luovuttamaan näitä tietoja kolmansille osapuolille.

Amazon

Verkkosivustomme käyttävät amerikkalaisen Amazon yrityksen pilvipalveluja. Kaikki kävijöiden antamat tiedot käsitellään myös tämän palvelun kautta ja siirretään Amazonin palvelimille Yhdysvalloissa. Amazon on ilmoittanut noudattavansa Safe Harbour -periaatteita ja on sidoksissa Yhdysvaltojen kauppakamarin Safe Harbour -ohjelmaan. Safe Harbour on EU:n ja Yhdysvaltojen välinen sopimus siitä, että EU-kansalaisten tietosuojaa kunnioitetaan, vaikka tietoja käsittelisivät yhdysvaltalaiset yritykset EU:n ulkopuolella. Amazonin tietosuojasta voit lukea lisää täältä.

Kolmansien osapuolten verkkosivustot

Tämä tietosuojalauseke ei koske kolmansien osapuolten verkkosivustoja, jotka ovat yhdistetty tähän verkkosivustoon hyperlinkkien kautta. Emme voi taata tietojesi turvallisuutta näillä verkkosivustoilla. Suosittelemme yleisesti lukemaan verkkosivustojen tietosuojalausekkeen ennen minkään henkilökohtaisten tietojen luovuttamista.

Evästeiden käyttö

Käytämme evästeitä verkkosivustoillamme sekä palveluissamme. Eväste on pieni tiedosto, joka lähetetään sivuiltamme, ja jonka käyttäjän web-selain tallentaa käyttäjän tietokoneen kiintolevylle. Näin voimme indeksoida ja yhdistää kaikki erinäiset tapahtumat sivuillamme. Käytämme näitä tietoja sivuston kävijöiden käyttäytymisen analysointiin. Voit kieltäytyä evästeiden lähettämisestä, mutta tämä voi vaikuttaa negatiivisesti sivujemme toimivuuteen ja käytettävyyteen.

Google Analytics, AdWords ja DoubleClick

Verkkosivustomme käyttää myös amerikkalaisen yhtiön Googlen evästeitä osana “Analytics", “Adwords" ja “DoubleClick" -palveluja. Käytämme näitä palveluja saadaksemme tietoja kävijöiden käyttäytymisestä ja mainoksiin reagoinnista. Google voi tarjota näitä tietoja kolmansille osapuolille lain niin vaatiessa tai jos kolmannet osapuolet käsittelevät tietoja Googlen puolesta. Meillä ei ole mitään vaikutusvaltaa Googlen ja/tai kolmansien osapuolten datan käyttöön. Olemme sallineet Googlen käyttää kerättyä “Analytics" dataa Googlen muissa palveluissa. Voit lukea Googlen tietosuojan nähdäksesi miten Google voi käyttää evästeillä kerättyä dataa. Tämä data tallennetaan Googlen palvelimille Yhdysvalloissa. Google on ilmoittanut noudattavansa Safe Harbour -periaatteita ja on sidoksissa Yhdysvaltojen kauppakamarin Safe Harbour -ohjelmaan.

Facebook, Twitter ja Google+

Verkkosivuillamme on painikkeita, joilla voit tukea verkkosivujamme sosiaalisessa mediassa. Painikkeilla voi “Tykätä", jakaa tietoa ja seurata palvelujamme sosiaalisissa verkostoissa kuten Facebook, Twitter ja Google+. Nämä painikkeet ovat asetuksellisesti Facebookin, Twitterin ja Google+ palveluiden koodaamia painikkeita. Nämä koodit saattavat sisältää evästeitä. Lue kyseisten yritysten tietosuojakäytännöt nähdäksesi, miten kukin näistä yrityksistä käyttää evästeillä kerättyä dataa.

Nämä yritykset keräävät nimetöntä dataa niin paljon kuin mahdollista. Tiedot tallennetaan palvelimille Yhdysvalloissa. Twitter, Facebook ja Google+ ovat ilmoittaneet noudattavansa Safe Harbour -periaatteita ja on sidoksissa Yhdysvaltojen kauppakamarin Safe Harbour -ohjelmaan.

Visual Website Oprimizer

Sivustomme evästeet sijoittaa intialainen Wingify yritys, osana “Visual Website Optimizer" palveluamme. Käytämme tätä palvelua verkkosivuston toiminnallisuuden testaamiseen. Lue Wingifyn tietosuojalausunto nähdäksesi, miten he voivat käyttää dataa, joka on kerätty näiden evästeiden kautta.

Muutokset tietosuojaan

Pidätämme oikeuden muuttaa tämän julkilausuman. Neuvomme lukemaan tämän lausunnon säännöllisin väliajoin mahdollisten muutosten varalta.

Oikeus saada ja korjata tai poistaa henkilökohtaisia tietoja

Sinulla on oikeus pyytää nähtäväksi, pyytää korjaamaan tai poistamaan henkilökohtaisia tietojasi, joita kerätään palvelumme kautta. Yhteystietomme löydät tämän tietosuojalausekkeen lopusta. Väärinkäytösten estämiseksi pyydämme sinua antamaan riittävät todisteet henkilöllisyydestäsi, kun otat meihin yhteyttä. Kun tietojen muokkaaminen koskee jotain tiettyä pyyntöä, pyydämme lähettämään kopion kyseisestä evästeestä. Löydät tämän selaimesi asetuksista.

Yhteystiedot

Online PrePaid Services B.V.
Hoevenweg 19
5652 AW in Eindhoven
T: +31(0)88 - 0151465 
E: [email protected]
Dutch Chamber of Commerce ID: 52837610
VAT number: NL850622074B01