Tietoa meistä

MMOkoodi

MMOkoodi.com -verkkokauppa on hollantilaisen Online Prepaid Services B.V:n omistama verkkosivusto, joka tarjoaa Massively Multiplayer Online eli MMO-peleihin soveltuvia digitaalisesti toimitettavia Game Time Cards -peliaikakortteja sekä CD keys. Valikoimastamme löytyy useiden suosittujen MMO-pelien Game Time Card -koodeja, kuten Runescape, Final Fantasy 14 ja World of Warcraft.

tiimikuva

Tarjoamme asiakkaillemme yksinkertaisen, nopean ja turvallisen tavan tilata tuotteitamme digitaalisessa muodossa. Toimitamme korttien koodit suoraan asiakkaan sähköpostiin välittömästi maksusuorituksen jälkeen ja tarjoamme laajan valikoiman eri maksuvaihtoehtoja.

Asiakaslähtöisyys on yrityksemme peruspilari, jota tuemme useilla asiakaspalvelukanavilla. Haluamme tarjota nopeaa ja ystävällistä palvelua, jotta asiakkaamme voivat keskittyä olennaiseen - MMO-peleistä nauttimiseen!

Online Prepaid Services B.V

Online Prepaid Services on yritys, jolla on visio tulevaisuuteen, mutta jonka jalat ovat tukevasti maassa myös nykyhetkessä. Tällä periaatteella olemme kasvaneet yhdeksi suurimmista digitaalisten lahjakorttien ja pelikoodien myyjistä. Varmistamme asiakkaillemme täten turvallisen ja ennen kaikkea käytännöllisen tavan hankkia pelejä, musiikkia ja sovelluksia ympäri maailman.
 

Max Gudden - toimitusjohtaja
"Kun olin vasta 12-vuotias, ymmärsin, mitä digitaalinen maailma voisi tarkoittaa minulle ja muille ihmisille. En voinut käsittää kuinka moni ihminen osti fyysisiä pelejä ja lahjakortteja, kun ainoa, mitä kuluttaja todella tarvitsee on pelkkä koodi. Vuodesta 2009 olen pyrkinyt tarjoamaan ihmisille mahdollisuuden tilata digitaalisia koodeja verkosta, olivatpa he missä vain, milloin vain. Tämä palvelu osoittautui suureksi menestykseksi! Kiitos upeiden ammattilaistemme, voimme nyt tarjota useita eri tuotteita, verkkokauppoja, maksutapoja ja asiakaspalvelua - myös Suomessa!"

Muut verkkokaupat


livekoodipsnkorttiituneskortti
eshopkorttimmokoodiplaylahjakortti

 

Lahjakortit ja peliaikakortit digitaalisena koodina sähköpostiin