Hanki digitaaliset PC pelisi nyt Startselect.com peliverkkokaupasta

Viime kuukaudet mmokoodi.comin tiimi on työskennellyt ahkerasti rakentaakseen Startselectin. Kuten olet varmasti jo kuullut, Startselect on uusi yhden pysäkin peliverkkokauppa kaikille pelitarpeillesi. Tulemme tarjoamaan kaikki pelit ja pelikoodit kaikille alustoille digitaalisena, ja takaamaan niiden saatavuuden aina.Valitse tuote ja maksutapa niin saat koodin latauslinkin sähköpostiisi muutamassa hetkessä.

PC pelien (Steam keys) lisäksi Startselect tarjoaa myös ennalta maksettuja digitaalisia latauskortteja, lahjakortteja ja jäsenyyksiä Microsoftin ja Nintendon alustoille. Pian valikoimaan lisätään PlayStation, iTunes ja Google Play -tuotteita. Näin voimme tarjota asiakkaillemme kaikki peli- ja viihdepalvelujen koodit yhdessä paikassa.
 


Kaikki tuotteemme tulevat suoraan pelien kustantajilta, kuten Take Two, Bethesda, Microsoft, Nintendo jne. Siten valikoimastamme löytyvät parhaat pelit reiluun hintaan. Asiakkaamme hyötyvät myös julkaisija-alennuksista ja muista tarjouksista! Ja kaikki tämä höystettynä loistavalla pelvelulla. Tule käymään Startselectissä ja tutustu itse!