KILPAILUN SÄÄNNÖT - PRINSESSA STARLET 2015
1. Kilpailun kattavuus
Kilpailu pidetään seuraavissa maissa: Alankomaat, Belgia, Ranska, Espanja, Italia, Suomi, Ruotsi, Norja.
Jokaisessa maassa 3 verkkokauppaa järjestävät kilpailun: Gamekeys/MMOCode (PC), Livecodes (XBOX) ja PSNCode (PlayStation).
 
2. Palkinnot
Jokaisen tarinan yhteydessä (yhteensä 6 kpl) jaetaan vähintään 3 palkintoa (yhteensä). Palkintojen määrä saattaa kasvaa jos kolmannet osapuolet osallistuvat palkintojen tarjoamiseen. Palkinnot koostuvat Lahjakorteista, jonka voittaja voi valita yllä mainituista verkkokaupoista arvoltaan 20-25 euroa (riippuen verkkokaupan valikoimasta).
Kilpailun pääpalkinto on viikonloppumatka Pariisiin Paris Games Week -tapahtumaan lokakuussa (pe-su) 30.10-1.1.2015.
Voittaja saa:
- Kaksi lippua Paris Games Week tapahtumaan ajalle (pe-su) 30.10-1.1.2015.
- Kaksi matkalippua Pariisiin.
- Yllä mainitun viikonlopun hotellimajoituksen kahdelle hengelle Pariisissa.
Voittaja valitaan kilpailuun kelpuutettujen osallistujien keskuudesta maanantaina 17. lokakuuta 2015. Voittajalla on (kilpailun sääntöjen mukaan) 7 päivää aikaa vastata viestiimme (puhelimitse, sähköpostitse, sosiaalisessa mediassa) siitä hetkestä kun hänelle on ilmoitettu voitosta. Jos voittaja ei vastaa 7 päivän kuluessa, valitaan uusi voittaja.

3. Kelpoisuus
Kilpailuun voivat osallistua kaikki 18 vuotta täyttäneet luonnolliset henkilöt. Henkilöllä täytyy olla voimassa oleva EU maan henkilöllisyystodistus voidakseen matkustaa Ranskaan.
Osallistumiskerrat ovat rajoitettu 1krt/henkilö. Valvomme tätä ja pidätämme oikeuden poistaa kilpailusta henklilöt jotka yrittävät osallistua tai osallistuvat kilpailuun useamman kerran.

4. Kilpailun kulku
Osa 1 koostuu kuudesta lyhyestä tarinasta. Jokaiseen tarinaan on piilotettu viittauksia tunnettuihin peleihin. Kilpailijoiden tulee löytää mahdollisimman monta viittausta. Kaikki tarinat, paitsi ensimmäinen, ovat saaneet inspiraation tunnetuista lasten saduista. Osallistujien tulee arvata vähintaan kaksi peliviittausta ollakseen oikeutettu osallistumaan tarinan yhteydessä jaettavan palkinnon arvontaan. Vastaukset tulee kirjoittaa kyseisen julkaisun Facebook/Twitter/verkkosivun kommentteihin kun tarina julkaistaan.

Osa 2 sijoittuu Gamescom pelitapahtumaan. Osallistumme kyseiseen pelitapahtumaan kuten myös kilpailumme päähenkilö Prinsessa Starlet. Prinsessa Starletilla on myös oma Twitter sivu @PrincessStarle7, jota seuraamalla kilpailijat saavat vinkkejä ja ohjeita kilpailuun.

Osa 3 on kilpailun viimeinen osa ja tapahtuu viikolla 10.-14.8.2015. Tällä viikolla sosiaalisessa mediassa julkaistaan neljä kuvaa, jotka kaikki liittyvät pääpalkinnon voittamiseen. Perjantaina 14.8.2015 kilpailijat voivat vastata 4 kysymykseen jotka esitetään verkkosivuillamme ja näin ollen osallistua pääpalkinnon arvontaan. Jokaisen neljän vastauksen tulee olla oikein, jotta kilpailija voidaan ottaa mukaan arvontaan. Osallistujan tulee myös antaa voimassa oleva sähköpostiosoite osallistumisen yhteydessä.

5. Turvallisuus ja terveys
Kilpailuun osallistuvan henkilön/kilpailun voittajan tulee olla hyvässä terveydentilassa sillä pääpalkinto sisältää matkustamista. Palkinto kattaa normaaliliput ja hinnat. Kaikki lisätoiveet ja -järjestelyt tapahtuvat kilpailijan omalla kustannuksella.
Online Prepaid Services tarjoaa palkinnot mutta ei ole millään tavalla vastuussa kysymyksistä matkanjärjestäjien kuten kuljetusyhtiöiden ym. kolmansien osapuolien palvelusta. Emme ota vastuuta myöhästymisistä, terveyteen liittyvistä asioista tai muista matkan aikana aiheutuneista ongelmista.

YLEISET SÄÄNNÖT
1. Kilpailun järjestäjä on: Online Prepaid Services (kvk nr. 52837610) Hoevenweg 19, 5652 AW Eindhoven, Netherlands.
2. Työntekijöiden perheenjäsenet sekä mitkään kilpailun järjestämiseen osallistuvat tahot eivät ole oikeutettuja osallistumaan.
3. Kilpailuun osallistuminen ei velvoita osallistumismaksuihin eikä osallistuminen vaadi ostamista.
4. Kilpailun kulku ja osallistuminen on selitetty täällä: https://www.mmokoodi.com/prinsessa-starlet
5. Kilpailuun osallistuminen päättyy elokuun 15. päivä 2015. Tämän jälkeen jätettyjä vastauksia ei oteta huomioon arvonnassa.
6. Emme ota vastuuta saapumatta jääneistä osallistumisista.
7. Kilpailun säännöt ja palkinnot on kerrottu verkkosivuillamme. Lisätietoja löytyy seuraavalta sivuilta: https://www.mmokoodi.com/prinsessa-starlet
8. Kilpailun järjestäjä pidättää oikeuden peruuttaa tai muuttaa kilpailua ja sen sääntöjä ja ehtoja ilman erillistä ilmoitusta äärimmäisistä olosuhteista johtuen tai johtuen tapahtumista kilpailunjärjestäjän päätösvallan ulkopuolella. Kilpailun järjestäjä on velvollinen ilmoittamaan kilpailun osallistujille muutoksista välittömästi.
9. Kilpailunjärjestäjä ei ole vastuussa kolmansien osapuolten toimittamista virheellisistä hintatiedoista jotka liittyvät tähän kilpailuun.
10. Kilpailun palkintoja ei makseta rahana. Palkintoja ei voi siirtää toiselle henkilölle. Palkinnot ovat riippuvaisia saatavuudesta ja pidätämme oikeuden vaihtaa minkä tahansa palkinnon toiseen saman arvoiseen palkintoon ilman erillistä ilmoitusta.
11. Voittajat valitaan: - Satunnaisesti ohjelmistolla kaikkien saapuneiden ja kilpailunjärjestäjän oikeaksi todenneiden vastausten kesken.
12. Voittajalle ilmoitetaan sähköpostilla ja /tai kirjeellä 7 päivän kuluessa kilpailun umpeutumisesta. Jos voittajaan ei saada yhteyttä 7 päivän kuluessa ilmoituksesta, pidätämme oikeuden peruuttaa voitto ja valita uusi voittaja.
13. Kilpailunjärjestäjä ilmoittaa voittajalle mistä ja miten palkinnon voi noutaa.
14. Kaikki kilpailunjärjestäjän päätökset koskien kilpailua ovat lopullisia eikä niistä voi valittaa.
15. Osallistumalla tähän kilpailuun osallistuja suostuu noudattamaan kilpailun sääntöjä sekä näitä yleisiä sääntöjä.
16. Kilpailu ja tämän säännöt ja ehdot käsitellään lain puitteissa ja riitatilanteissa sovelletaan Alankomaiden lakia ja tuomioistuinta.
17. Voittaja suostuu antamaan nimensä ja kuvansa käytettäväksi voiton yhteydessä julkaistavassa julkisessa materiaalissa. Mitään henkilökohtaisia tietoja jotka liittyvät kilpailun voittajaan tai osallistujiin ei luovuteta kolmansille osapuolille ilman suostumusta ja niitä käytetään ainoastaan yleisen tietosuojalain puitteissa.
19. Kilpailuun osallistuminen katsotaan näiden sääntöjen ja ehtojen hyväksymiseksi.
20. Tämä promootio ei ole millään tavalla yhteydessä Facebookiin, Twitteriin tai mihinkään muuhun sosiaaliseen verkostoon. Osallistumalla annat tietosi vain Online Prepaid Services yrityksen etkä minkään muun instanssin käyttöön. Tietojasi voidaan käyttää ainoastaan verkkosivuillamme ilmoitetun tietosuojalausekkeen puitteissa: https://www.mmokoodi.com/tietosuoja

KILPAILUN JÄRJESTÄVÄT SIVUSTOT
Ruotsi:
Xboxlivecodes.se
Psncodes.se
Mmocodes.se
Alankomaat:
Gamekeys.nl
Livecodes.nl
PSNCode.nl
Ranska:
Livecodes.fr
PSNCode.fr
Cartejeu.fr
Suomi:
Livekoodi.com
Psnkortti.com
Mmokoodi.com
Belgia:
PSNCode.be
Livecodes.be
Gamekeys.be
Italia:
Gamekeys.it
Livecodes.it
PSNCard.it
Espanja:
Livecodes.es
PSNCode.es
Gamecodes.es